tisdag 29 juli 2014

12 mm

Jag har nått till 12 mm i mitt öra nu!
Nu ska jag vänta typ 1,5 månad innan jag fortsätter mot 14 mm.
Mitt andra öra är nu helt på 5 mm nu, men har inget smycke förutom spiralen så den är inte så rolig att visa, jag antar att jag måste vänta typ 2 månader på den för att töja den till 6 mm :( Det örat är så himla segt :( Och på 6 mm har jag iaf lite roliga smycken.. Men men bara o vänta och ta det lugnt.

1 kommentar:

  1. Hej! Såg din kommentar!
    Kan ju säga att dagarna ser lite olika ut, men en vanlig dagstur så börjar jag 6.45, och då hjälps först uskorna och ssk:arna åt att ta kontroller och prover på de patienter som har sånt. Kl 7.15 är det morgonmöte och då bestämmer man vilket vårdlag man hör till. Efter det så läser vi på tillsammans (SSK läser på och berättar för usk det som den/dom behöver veta) och sen så börjar jag dela morgonmediciner.. beroende på vilken typ av patienter jag har så kan ronden börja lite olika. Handkirurgerna rondar kl 08 (sjukt osmidig tid) men annars brukar ronden börja efter 9 nån gång. Har ALDRIG rondat med bara en läkare, utan oftast har det varit 2-3 olika. Det är lite segt, drar ju ut rätt mycket på tiden. Men efter rond så brukar det ju va lite grejer att göra, typ skriva ut prover till morgondagen, beställa blod/koppla blod, etablera kontakt med sjkg... ev om nån patient ska hem/till boende/annan avd/annat sjukhus så måste man ju skriva epikris, fixa i ordning lmlista, tjata på läkarna att diktera deras epikriser, boka taxi/amb till patienter. Sen informera USK om ex nån KAD ska dras och sånt... om vårdplanering behöver göras så måsta jag skicka kallelse till det. Sen kan jag ju ha pat som ska på op och då måste alla såna förberedelser göras. Sen därimellan så är det ju massa annat småpyssel. Även om jag själv tycker att jag har en lugn dag så är jag ju ändå alltid KONSTANT upptagen. Vid 13.30 brukar jag försöka börja dela 14 mediciner, och när jag har gjort det så rappar jag till kvällsSSK. Jag slutar vid 15.30 så innan jag går hem fortsätter jag antingen på gamla saker som jag har kvar, eller så hjälper jag kvällsSSK med grejer som den behöver göra. Jag tycker faktiskt att det är väldigt kul jobb, särskilt nu när jag känner att jag faktiskt kommit in i det helt ok!

    Om du har några fler frågor så är det ba att skriva! Jag blir bara glad! Vars pluggar du någonstans? Och lycka till med omtentorna!
    /Hanna (lollar)

    SvaraRadera